Vacature verkoopadviseur binnendienst

Nieuws

Sta jij graag klanten te woord en word jij ook vrolijk van een ons-kent-ons mentaliteit? Waarbij je net dat stapje extra zet om de klant zo goed mogelijk te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maar eerst: wie zijn wij?

Houthandel de Graafschap is niet zomaar een houtleverancier. Nee, wij willen onze klanten helpen bij het hele proces. Zodat ze snel weer op weg zijn en de handen uit de mouwen kunnen steken voor het project waar ze mee bezig zijn. Mét alle benodigde materialen die ze nodig hebben. Daarom hebben we meer in huis dan alleen hout. We leveren ook gereedschappen en bevestigingsmaterialen én hebben een eigen showroom voor deuren en schuifdeurkasten. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Maak jij ons team compleet?

We kunnen bouwen op een vaste klantenkring, maar er komen er steeds meer bij. En dat is maar goed ook. Tegelijkertijd betekent dat dat wij wel wat extra hulp in ons team kunnen gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur binnendienst (24 -28 uur).

Je komt te werken in een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid. Je hebt je eigen taken, maar hoeft niet bang te zijn voor sleur. Want zo sta je achter de balie om klanten te ontvangen en het andere moment werk je een offerte uit, beantwoord je de mail of adviseer je klanten in onze deurenshowroom.

Zo ziet de functie eruit

Als onze verkoopheld ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Of ze nu binnenwandelen, bellen of mailen, jij staat klaar met een glimlach. Je vindt het geweldig om met de klant mee te denken, advies te geven en te zorgen dat ze met een goed gevoel de deur uit gaan. En maak je geen zorgen als je nog niet alles weet over ons vakgebied – we leren je graag de fijne kneepjes van het vak!

Wat krijg je van ons?

  • Een professioneel en gemotiveerd team dat graag kennis deelt;
  • Een uitdagende baan met veel vrijheid;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Een baan tussen 24 en 28 uur (werkdagen in overleg)

Waar zijn we naar op zoek?

  • Een gezellige collega met een no-nonsense mentaliteit en een stukje Achterhoekse nuchterheid;
  • Kennis en ervaring in de hout- of technische branche is een pré;
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Iemand die handig is met Excel;
  • Een professionele, klantgerichte houding.

Is dit wat voor jou?

Heb je altijd al willen werken bij een bedrijf waar korte lijnen heel gewoon zijn en we echt samenwerken om de klant verder te helpen? Neem dan contact op met Frank Lucassen (mail: frank@houthandeldidam.nl of 0316-34 20 07). Frank vertelt je graag meer over deze leuke functie.

Terug naar overzicht